Kontakt os her

Jens Jørgensen

Værkstedschef i Sæby og Aalborg

Alle norske henvendelser vedrørende nye projekter af en opbygning eller reparation sker igennem Jens. Han står for den første dialog, hvor I sammen finder frem til dine ønsker og behov. Han står for at behandle tilbud og få styr på alt det administrative.

+45 20 40 57 55

Torben Lassen

Værkfører i Sæby

Torben står for den daglige drift og igangværende projekter af norske opbygninger. Han sørger for, at projekterne kører efter planen, således I kan få den bedste service. Har du spørgsmål til igangværende projekter, står han klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

+45 40 44 60 89

Lasse Jensen

Værkstedschef i Hjørring

Hos vores afdeling i Hjørring finder du Lasse, som til dagligt er værkstedschef. Han vil tage den første dialog med jer, hvor I sammen finder frem til jeres ønsker og behov. Her vil han stå for at behandle jeres tilbud og holde styr på alt det administrative.

+45 96 24 12 10

Brian Overgaard

Værkstedschef i Thisted

Hos vores afdeling i Thisted finder du Brian, som til dagligt er værkstedschef. Han vil tage den første dialog med jer, hvor I sammen finder frem til jeres ønsker og behov. Her vil han stå for at behandle jeres tilbud og holde styr på alt det administrative.

+45 96 17 70 74

Bjarne Pedersen

Opbygger i Aalborg

+45 96 35 77 13

Kontakt os i dag

Vi står altid klar til at lave en god pris på en opbygning eller reparation. Kontakt gerne værkstedschef Jens Jørgensen:

+45 20 40 57 55