Opbygninger


Head_mercedes

 

DAF


DAF

Igennem årene har vi opbygget, servicereret og repareret lastbiler for mange forskellige vognmænd og virksomheder, som til dagligt kører DAF lastbiler. Vi kommer med en stor erfaring og hjælper dig med at finde den bedste løsning til din næste lastbil. Mulighederne er uendelige, når der kommer til at opbygge lastbiler. Der er ikke to kunder, der er ens – og det er vi glade for. Vi imødekommer nemlig dine individuelle behov og varetager ethvert ønske du må have til din næste opbyg. Vi har opbygget en masse lastbiler i løbet af vores tid.

Et udvalg af de forskellige DAF opbygninger, vi har lavet igennem tiden

En del af Im. Stiholt A/S

VOLVO


VOLVO

Igennem årene har vi opbygget, servicereret og repareret lastbiler for mange forskellige vognmænd og virksomheder, som til dagligt kører Volvo lastbiler. Vi kommer med en stor erfaring og hjælper dig med at finde den bedste løsning til din næste lastbil. Mulighederne er uendelige, når der kommer til at opbygge lastbiler. Der er ikke to kunder, der er ens – og det er vi glade for. Vi imødekommer nemlig dine individuelle behov og varetager ethvert ønske du må have til din næste opbyg. Vi har opbygget en masse lastbiler i løbet af vores tid.

Et udvalg af de forskellige Volvo opbygninger, vi har lavet igennem tiden

En del af Im. Stiholt A/S

MERCEDES


MERCEDES-BENZ

Igennem årene har vi opbygget, servicereret og repareret lastbiler for mange forskellige vognmænd og virksomheder, som til dagligt kører Mercedes-Benz lastbiler. Vi kommer med en stor erfaring og hjælper dig med at finde den bedste løsning til din næste lastbil. Mulighederne er uendelige, når der kommer til at opbygge lastbiler. Der er ikke to kunder, der er ens – og det er vi glade for. Vi imødekommer nemlig dine individuelle behov og varetager ethvert ønske du må have til din næste opbyg. Vi har opbygget en masse lastbiler i løbet af vores tid.

Et udvalg af de forskellige Mercedes-Benz opbygninger, vi har lavet igennem tiden

En del af Im. Stiholt A/S

SCANIA


SCANIA FORHANDLER SIDEN 1962

Vi har været Scania forhandler siden 1962, hvor vi har opbygget, servicereret og repareret lastbiler for mange forskellige vognmænd og virksomheder, som til dagligt kører Scania lastbiler. Vi kommer med en stor erfaring og hjælper dig med at finde den bedste løsning til din næste Scania. Mulighederne er uendelige, når der kommer til at opbygge lastbiler. Der er ikke to kunder, der er ens – og det er vi glade for. Vi imødekommer nemlig dine individuelle behov og varetager ethvert ønske du må have til din næste opbyg. Vi har opbygget en masse lastbiler i løbet af vores tid.

Et udvalg af de forskellige Scania opbygninger, vi har lavet igennem tiden

En del af Im. Stiholt A/S